Stuurmanskunst van vrachtwagenchauffeurs door smalle straten – Regionieuws Hoogeveen

2022-05-28 06:25:34 By : Ms. Annie Zhu

Hoogeveen – Het is soms voor vrachtwagenchauffeurs van vuilniswagens echt stuurmanskunst om door een aantal smalle straten  te komen. Dit geld vooral in de wat oudere wijken in de gemeente Hoogeveen waar de inrichting van de weg nog berekend is op hooguit paard met kar.

Maar nu is  het soms millimeterwerk is om geparkeerde auto’s niet te raken voor de beroepschauffeurs. Ook de brandweer vraagt  mensen om rekening te houden met het parkeren van voertuigen langs de (smalle)wegen. Vooral bij spoedgevallen voorkomt  u dan nare omstandigheden in noodsituaties en kan de brandweer overal komen.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Het is bijna zover, de voorbereidingen voor de 9e editie zijn klaar. Zaterdag 28 mei van 11.00-17.00u organiseert Kunstwark in ’t Park een kunstmarkt met 60 kunstenaars met veel uiteenlopende …[Read more]

Hoogeveen – 31 mei is er een hardloopwedstrijd over 4 mijl. Parcours is geheel verhard. Dit is de ultieme test voor de cascaderun op 12 juni.

Er is ook een loop over 800 meter voor de kleinste …[Read more]

Hoogeveen – 31 mei is er een hardloopwedstrijd over 4 mijl. Parcour is geheel verhard. Dit is de ultieme test voor de cascaderun op 12 juni. Er is ook een loop over 800 meter voor de kleinste jeugd en …[Read more]